Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Π. Φάληρο: Σοκ από τη δολοφονία 53ρονης στη μέση του δρόμου! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Π. Φάληρο: Σοκ από τη δολοφονία 53ρονης στη μέση του δρόμου! (video)

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Π. Φαλήρου από την άγρια δολοφονία 53χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου, μπροστά από το σπίτι της.

Ως δράστης του φονικού φέρεται ο αδερφός της, με τον οποίο, όπως ανέφεραν από την πρώτη στιγμή αυτόπτες μάρτυρες, είχε έντονο καυγά λίγο πριν δεχτεί τη μαχαιριά στην πλάτη.

Η 53χρονη γυναίκα ήταν δασκάλα σε σχολείο της περιοχής  και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα δύο αδέλφια είχαν συχνούς καυγάδες και ο αδερφός του θύματος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (02.05.2019) σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ιδιοκτήτη καταστήματος στην οδό Τρίτωνος. Οι φωνές από τον τσακωμό της 53χρονης με τον αδερφό της ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά. Οι άνθρωποι που τους άκουσαν, βγήκαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με την τραγωδία.

Είδαν τη γυναίκα μαχαιρωμένη στο δρόμο και ένα αυτοκίνητο να φεύγει. Κατάφεραν να κρατήσουν την πινακίδα και έδωσαν τα στοιχεία στην αστυνομία. Άμεσα κάλεσαν και ασθενοφόρο, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Τζάνειο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 53χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το θύμα έφερε τουλάχιστον μια βαθιά μαχαιριά στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο, που η αστυνομία δεν αποκλείει να είναι και κατσαβίδι.

Από την αναζήτηση της πινακίδας του αυτοκινήτου προέκυψε ότι ανήκει στον αδερφό του θύματος. Η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του και βρήκε δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» και ένα αεροβόλο όπλο με πλαστικά σφαιρίδια.

Καταστηματάρχης που είδε την άτυχη 53χρονη να δέχεται τις μαχαιριές του δράστη περιέγραψε το περιστατικό:

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ