Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σάλος στην Κύπρο με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας από τον καθηγητή της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σάλος στην Κύπρο με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας από τον καθηγητή της

Σάλο στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κύπρου έχει προκαλέσει το βίντεο, με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας λυκείου από τον καθηγητή της μέσα στην σχολική αίθουσα.

Το περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του ένας συμμαθητής της άτυχης κοπέλας και το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma έχει προκαλέσει σοκ σε γονείς και μαθητές.

Ο καθηγητής από σχολείο της επαρχίας της Λεμεσού έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο παιδείας Κύπρου, ενώ έχει ξεκινήσει και σχετική έρευνα για την γενικότερη συμπεριφορά του μέσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στο βίντεο παρουσιάζεται ο καθηγητής να δίνει ένα γερό χαστούκι στη μαθήτρια, η οποία προσπάθησε να πάρει κάτι από τα χέρια του, την ώρα που στην τάξη επικρατεί άγνωστο γιατί μια γενικότερη αναστάτωση.

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση είναι πως την ώρα που η μαθήτρια ζητάει το λόγο από τον καθηγητή εκείνος την απειλεί πως θα της δώσει κι άλλες.

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους τόνισε στον ΑΣΤΡΑ ότι καταδικάζει το περιστατικό το οποίο χαρακτήρισε απαράδεκτο, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να αναμένονται τα αποτέλεσμα της έρευνας.

Τόνισε ότι θα πρέπει να εξεταστεί ευρύτερα το όλο ζήτημα καθώς τέτοια περιστατικά, όπως για παράδειγμα και ο ξυλοδαρμός καθηγητή από μαθητή πρόσφατα, δεν είναι τυχαία στα σχολεία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ