Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σημεία και τέρατα ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σημεία και τέρατα ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Σημεία και τέρατα ακολούθησαν τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, όπως αποκαλύφθηκε από την άρση του κινητού τηλεφώνου ενός εκ των δύο αδίστακτων δολοφόνων, του 21χρονου Ροδίτη. Ο Μανώλης Κ. φαίνεται πως μετά τον άγριο βιασμό, τα βασανιστήρια και την δολοφονία της φοιτήτριας που ρίχτηκε στα βράχια, «χαλάρωσε» βλέποντας… σκληρό πορνό και «ψαρεύοντας» κορίτσια στο Ίντερνετ!

Το «άνοιγμα» του κινητού του νεαρού από τη Λίνδο, ο έλεγχος στα ηλεκτρονικά του ταχυδρομεία, αλλά και στη μηχανή αναζήτησης της google, έδειξαν ότι παρακολούθησε ατάραχος μια ταινία με σεξουαλικό όργιο στο οποίο συμμετείχαν δύο γυναίκες και δύο άντρες! Μάλιστα, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου, δηλαδή λίγα εικοσιτετράωρα μετά το φονικό, ο 21χρονος έψαξε τέσσερις κοπέλες, ανοίγοντας τα προφίλ τους στο Facebook και βλέποντας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους. Προέκυψε, επίσης, ότι δύο μέρες μετά τη δολοφονία -συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου- μπήκε σε ιστοσελίδες και διάβασε την είδηση για τον εντοπισμό του (αγνώστου ταυτότητας τότε) πτώματος της Ελένης στην παραλία Φώκιας!

Ο 21χρονος βρίσκεται από τις 7 Δεκεμβρίου προφυλακισμένος στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών μαζί με τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ., κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και για βιασμό από κοινού σε βάρος της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο. Μιλώντας στην «Espresso», ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη και θείος της άτυχης 21χρονης, Ευάγγελος Γκιουγκής, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η δικογραφία θα ολοκληρωθεί σύντομα, ίσως μετά το Πάσχα:

«Νιώθω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και σε αυτό βοηθάει η εξαιρετική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς μένει να ανοίξει το Facebook της Ελένης για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες που είχε, τόσο με τους δύο δολοφόνους της, όσο και με τους βιαστές της το Νοέμβριο του 2017».

Ο κ. Γκιουγκής πρόσθεσε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι στις 7 Δεκεμβρίου, αφού είχε ήδη συλληφθεί ο νεαρός Ροδίτης, η κάρτα sim του κινητού του άλλαξε από κάποιον:

«Αν έγινε έτσι, ποιος την άλλαξε, αφού ο 21χρονος είχε συλληφθεί και γιατί το έκανε αυτό; Υπάρχει, δηλαδή, άτομο που γνώριζε για το έγκλημα και προσπαθούσε να καλύψει τον νεαρό; Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα…».

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», πάντως, έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις στα περισσότερα πειστήρια. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η τακτική ανακρίτρια να διατάξει αναπαράσταση του εγκλήματος για να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ