Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Σκηνές Φαρ Ουέστ στα Εξάρχεια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σκηνές Φαρ Ουέστ στα Εξάρχεια

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της Τρίτης, με απανωτά επεισόδια πυροβολισμών, πιθανότατα μεταξύ μελών της μαφίας των ναρκωτικών που λυμαίνεται την περιοχή.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 10:30 τη νύχτα στο κέντρο της πλατείας Εξαρχείων, όταν ένας άνδρας που βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να διαπληκτίζεται με έναν άλλο μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και θαμώνων των γύρω καταστημάτων. Ξαφνικά ο ένας από τους δυο έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα. Στη συνέχεια, άρχισε να κατεβαίνει ψύχραιμος την οδό Εμμ. Μπενάκη κρατώντας το όπλο στο χέρι του με κατεύθυνση προς Ομόνοια, ενώ τον ακολουθούσε  από απόσταση άλλο ένα άτομο που επίσης κρατούσε πιστόλι! Όμως, οι αστυνομικοί έμαθαν πολύ αργότερα τι συνέβη, καθώς κανείς δεν τους έδωσε εγκαίρως πληροφορίες.

Μισή ώρα αργότερα, κάτοικοι της περιοχής κοντά στην οδό Τοσίτσα κάλεσαν την Αστυνομία λέγοντας ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό και μια γυναικεία κραυγή πόνου. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μια γυναίκα από την Αλβανία κατέφυγε σε μια ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια με διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο. Αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραυματισμένη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει πώς τραυματίστηκε, καθώς ένιωσε ένα κάψιμο στον ώμο της την ώρα που περπατούσε στην οδό Τοσίτσα κοντά στο σπίτι της και είδε αίμα να τρέχει!

Από μια πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως η γυναίκα συζεί με έναν ομοεθνή της ο οποίος δεν βρέθηκε για να δώσει κατάθεση, ενώ εξετάζονται κάποιες πληροφορίες που φέρουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο να εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και τα δυο περιστατικά έχουν πιθανότατα σχέση με εσωτερικές διενέξεις των κυκλωμάτων ναρκωτικών, που τα τελευταία χρόνια έχουν μετατρέψει την περιοχή σε άντρο παρανομίας. Τις νύχτες, τα Εξάρχεια χωρίζονται σε ζώνες επιρροής και διακίνησης κάθε είδους ναρκωτικών από τις συμμορίες της αλβανικής μαφίας και των ντόπιων διακινητών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ