Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας κρατούμενου μέσα στον Κορυδαλλό – Χάος στις φυλακές (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκάρει το βίντεο της δολοφονίας κρατούμενου μέσα στον Κορυδαλλό – Χάος στις φυλακές (video)

Απίστευτες εικόνες ανθρωποκυνηγητού κρατουμένων που έδρασαν ανενόχλητοι οδηγώντας στο θάνατο κρατούμενου των φυλακών Κορυδαλλού τον περασμένο Ιανουάριο, αποκαλύπτει το «Βήμα».

Στο βίντεο (Δείτε ΕΔΩ το βίντεο) απεικονίζεται λεπτό προς λεπτό η δολοφονία του Αρμπερ Μπάκο και η δράση των κρατουμένων της μεγαλύτερης φυλακής της χώρας.

Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις και τα μαχαιρώματα εντός φυλακών έχουν κορυφωθεί, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι «υπάρχουν αντανακλαστικά», κανόνας λόγο για «αποτελεσματική πολιτεία» σε πρόσφατη ανακοίνωση της, με αφορμή τις συλλήψεις δυο δικηγόρων για το κύκλωμα της «μαφίας του Κορυδαλλού».

Ο Άρμπερ Μπάκο είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για την απόπειρα δολοφονίας δικηγόρου στην Πεντέλη το 2014, ενώ κατηγορήθηκε και ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο 31χρονος κακοποιός είχε επιτεθεί και με καλάσνικοφ στο μαγαζί «Έτσι απλά Ελληνάδικο» στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα ενός Σαββάτου του Νοεμβρίου του 2014, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 14 άνθρωποι. Την δολοφονία του Μπάκο έχει ομολογήσει ο συγκρατούμενός του Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, φυσικό αυτουργός στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Σημειώνεται, ότι αύριο το πρωί θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου, οι δυο δικηγόροι που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη για συμμετοχή στο κύκλωμα των φυλακών, προκειμένου να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ