Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια για τα μάτια μιας δίμετρης Ρωσίδας!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα δικαστήρια για τα μάτια μιας δίμετρης Ρωσίδας!

Μία περίεργη όσο και «πικάντικη» υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την κοινωνία της Ρόδου μια και κανείς δεν ξέρει που σταματάει η αλήθεια και ξεκινάει η… κλειδαρότρυπα!

Πρωταγωνιστές ένας 51χρονος οδηγός λεωφορείου, ένας 43χρονος οδηγός ταξί και μία πανέμορφη 33χρονη Ρωσίδα που άλλοι τη θεωρούν «δόλωμα» και άλλοι «θύμα»!

Η μία πλευρά της ιστορίας θέλει την δίμετρη Ρωσίδα καλλονή να είναι το “δόλωμα” που έριξε ο 43χρονος ταξιτζής στον 51χρονο οδηγό λεωφορείου με σκοπό να τον κατηγορήσουν ψευδώς ότι την βίασε και να του αποσπάσουν χρήματα!

«Να μην την πειράξεις»

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα “Εspresso” ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ταξιτζή και της πανέμορφης Ρωσίδας, ισχυριζόμενος ότι είχε πάει σε ένα μπαρ στο Ροδίνι, όπου εμφανίστηκε η 33χρονη που «ψάρευε» πελάτες για να την κεράσουν ποτό. Όταν έφυγε από το μαγαζί, τον πλησίασε η κοπέλα και του ζήτησε να την πάει στο Φαληράκι με το αυτοκίνητό του κι εκείνος δέχτηκε. Τότε η γυναίκα τηλεφώνησε σε έναν άντρα βάζοντάς τον σε ανοικτή ακρόαση. Ο άγνωστος από την άλλη άκρη της γραμμής, απευθυνόμενος στον 51χρονο, του ζήτησε “να μην την πειράξει”.

Η Ρωσίδα άρχισε να χτυπάει με γροθιές το πρόσωπό της και να τον βρίζει

Ο οδηγός του λεωφορείου κατήγγειλε, ότι στη μέση της διαδρομής η Ρωσίδα άρχισε να χτυπάει με γροθιές το πρόσωπό της και να τον βρίζει, φωνάζοντας ότι προσπαθεί να τη βιάσει! Μάλιστα, άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω, ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει! Όπως είπε ο 51χρονος, την είδε να σηκώνεται από τον δρόμο και να φωνάζει, κάτι που τον τρομοκράτησε και έφυγε από το σημείο.

Η αποζημίωση των 15.000 ευρώ

Δύο εβδομάδες μετά έμαθε ότι ένας άνδρας κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του στο χέρι και υποστηρίζει ότι είχε ξυλοκοπήσει τη φίλη του. Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ο ταξιτζής του ζήτησε απειλώντας τον 15.000 ευρώ για να τα δώσει σε κλινική για την αποζημίωση της κοπέλας. Ο 51χρονος απευθύνθηκε τελικά στην Αστυνομία που συνέλαβε τον ταξιτζή για απόπειρα εκβίασης.

Η άλλη πλευρά της ιστορίας είναι ότι ο ταξιτζής υποστήριξε ότι η μήνυση είναι παντελώς ψευδής και προσχηματική από τον 51χρονο, ο οποίος φοβόταν ότι θα τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού της 33χρονης.

Ο 43χρονος επιτήδειος από τα Αφάντου, παραπέμπεται πλέον σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου του νησιού για απόπειρα παράνομης βίας και απόπειρα εκβίασης του 51χρονου επαγγελματία οδηγού.

Όπως διατείνονται ο ταξιτζής και η 33χρονη Ρωσίδα, ο 51χρονος είναι επικίνδυνος και  πράγματι αποπειράθηκε να βιάσει την κοπέλα η οποία, ωστόσο, δεν παραπέμπεται σε δίκη. Για τον λόγο αυτό, ο 43χρονος που είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξη του μηνυτή του για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος της αλλοδαπής.

Μέχρι τότε θα μείνουμε με την απορία ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ