Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου από το Ίλιον που εξαπατούσε ηλικιωμένους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου από το Ίλιον που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του 35χρονου άνδρα από το Ίλιον ο οποίος εξαπατούσε ανυποψίαστους ηλικιωμένους χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την επιστροφή χρημάτων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο, του Ιωάννη και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 19-11-1983 στην Αθήνα. Ο 35χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος ασφάλειας Παιανίας στo Ίλιον, στις 2 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε ξεκινήσει την δράση του από τον περασμένο Μάρτιο. Ειδικότερα, εντόπιζε ηλικιωμένους στην περιοχή της Παιανίας και λέγοντάς τους ότι σε κάποιο στενό συγγενικό τους πρόσωπο θα επιστρέφονταν χρήματα από την εφορία τους εξαπατούσε, καταφέρνοντας να τους αποσπά χρήματα και κοσμήματα.

Από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, έχουν διαπιστωθεί οκτώ περιπτώσεις εξαπάτησης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η «πλούσια» δράση του 35χρονου δεν περιοριζόταν μόνο σε αυτό τον τομέα. Όπως έγινε γνωστό, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν ως μέλος συμμορίας που διέπραττε απάτες και κλοπές ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την σχετική διάταξη, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Ασφάλειας Παιανίας και της Ασφάλειας Αττικής, ώστε να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με παρόμοια αδικήματα που έχουν πέσει στην αντίληψή τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr