Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Στη φάκα ειδικός φρουρός που διακινούσε ναρκωτικά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη φάκα ειδικός φρουρός που διακινούσε ναρκωτικά

Χειροπέδες σε έναν ειδικό φρουρό και σε πέντε ακόμα άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, πέρασαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Ο επίορκος συνάδελφός τους εντοπίστηκε στην Κοζάνη να οδηγεί αυτοκίνητο, στη ρεζέρβα του οποίου εντοπίστηκαν περισσότερα από έξι κιλά κάνναβης! Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο όχημα που οδηγούσε ο ειδικός φρουρός και επέβαιναν δύο ακόμα άτομα, εντόπισαν και κατέσχεσαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 560 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, τα ναρκωτικά θα παρέδιδαν σε τρίτο άτομο, το οποίο στην πορεία των ερευνών συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη. Στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια, συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Με απόφαση του Αρχηγείου, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ