Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στις φυλακές ο 59χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις φυλακές ο 59χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 59χρονος, που συνελήφθη στο Ρέθυμνο για τη δολοφονία της Τόνιας (Αντονίνα) Ζόεβα. Η 38χρονη, βουλγάρικης καταγωγής εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε πάει για μπάνιο σε παραλία του Ρεθύμνου, όπου και φέρεται ότι συναντήθηκε με τον 59χρονο άνδρα που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου. Η εξαφάνιση της γυναίκας, που είναι και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, μετρά ήδη 4 μήνες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη της.

“Ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες”, λέει ο δικηγόρος Μπ. Ραπτάκης

Αρνήθηκε

Μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 59χρονου, για ανθρωποκτονία με πρόθεση, καθώς στο σπίτι και το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 38χρονης αγνοούμενης, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο ίδιος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση, λέγοντας πως το ίδιο βράδυ της συνάντησης, την επέστρεψε στο Ρέθυμνο, χωρίς όμως να πείσει τον ανακριτή Ο 59χρονος, πάντως, επέμενε όλο αυτό το διάστημα ότι το ίδιο βράδυ είχε μεταφέρει την 38χρονη στο Ρέθυμνο. Ανέφερε ότι μάλωσαν, μάζεψε κάποια ρούχα και του είπε να πετάξει τα υπόλοιπα στα. «Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία» αναφέρει ο συνήγορος του 59χρονου, κ. Μπάμπης Ραπτάκης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ