Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στις 7 Μαρτίου η δίκη της 19χρονης Ειρήνης στο Χόνγκ Κόνγκ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στις 7 Μαρτίου η δίκη της 19χρονης Ειρήνης στο Χόνγκ Κόνγκ

Μέσα σε 7 συνεδριάσεις από τις 7 έως τις 15 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθεί η δίκη της 19χρονης Ειρήνης, στο Χόνγκ Κόνγκ.

Το μοντέλο από την Μυτιλήνη που συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κόνγκ κρατείται στις φυλακές ανηλίκων και προσπαθεί να αποφύγει την πολυετή κάθειρξη με την οποία κινδυνεύει.  Προηγουμένως θα διεξαχθεί προκαταρκτική διαδικασία για τον ορισμό μαρτύρων κλπ στις 14 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρει ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου:

«Η δίκη της Ειρήνης, προσωρινά κρατούμενης στις φυλακές του Χονγκ-Κονγκ και κατηγορούμενης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ορίσθηκε να διεξαχθεί από την Πέμπτη 07.03.2019 έως την Παρασκευή 15.03.2019 ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου.

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου

Οι ημερομηνίες αυτές ορίσθηκαν με κατά προσέγγιση υπολογισμό και πιθανολόγηση της διάρκειας της δίκης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διαρκέσει λιγότερες ή και περισσότερες ημέρες.

Ορίσθηκε επίσης η Παρασκευή 14.12.2018, ως ημερομηνία προκαταρκτικής ακροάσεως (case management hearing),  κατά την οποία θα διευκρινιστούν ενώπιον των Δικαστών διαδικαστικά θέματα της δίκης, όπως ο αριθμός των μαρτύρων κατηγορίας και υπερασπίσεως που θα εξεταστούν κλπ.»

Να σημειωθεί πως η 19χρονη αν κριθεί ένοχη κινδυνεύει με πολυετή ποινική κάθειρξης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ