Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στον ανακριτή ο 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στον ανακριτή ο 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης

Απολογείται ο 65χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος μιας 17χρονης από την Κέρκυρα. Ο 65χρονος από το Αγρίνιο, που κατηγορείται για την υπόθεση, αρνείται  ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις και μέσω του συνηγόρου του ισχυρίζεται ότο ήθελε απλώς να τη βοηθήσει να ανελιχθεί επαγγελματικά.

«Αρνείται ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης. Όπως μου είπε ο κατηγορούμενος τραγουδά υπέροχα και ήθελε  να τη συστήσει σε επιχειρηματίες. Το κοινό ενδιαφέρον ήταν η εξέλιξη σε σχέση με τη μουσική και το τραγούδι. Ζήταγε τη βοήθεια του εντολέα μου. Του τηλεφώνησε μέσα από το ΚΤΕΛ Κέρκυρας και του ανακοίνωσε στις 3 μ.μ ότι θα βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου, εξαναγκάζεται ο εντολέας μου να την παραλάβει» υποστηρίζει συνήγοροός του Βασίλης Νουλέζας.

Στον αντίποδα, η μητέρα της 17χρονης δίνει άλλη εκδοχή, τονίζοντας ότι η κόρη της παραδέχθηκε ότι ο 65χρονος ασελγούσε σε βάρος της. «Της είχε πιπιλήσει το κεφάλι από μέρες. Αυτός της έστειλε χρήματα με το ΚΤΕΛ και με το που πήγε η κόρη μου το Σάββατο το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ, ζήτησε τον φάκελο με το όνομά του και πήρε τα χρήματα και έβγαλε εισιτήριο και σταμάτησε στο Ρίο και την περίμενε αυτός και την πήρε» λέει η μητέρα της ανήλικης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ