Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συλλήψεις για σοκολατάκια με… χασισέλαιο στη Γλυφάδα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συλλήψεις για σοκολατάκια με… χασισέλαιο στη Γλυφάδα

Μπορεί να μην ήταν ζαχαροπλάστες στο επάγγελμα, ωστόσο γνώριζαν καλύτερα και από τον πιο γνωστό παγκοσμίως pastry chef πως να φτιάχνουν σοκολατάκια με βάση το χασισέλαιο.

Οι «μαϊμού» σοκολατένιες δημιουργίες με την ναρκωτική ουσία στη συνταγή τους, βρέθηκαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας Λευκάδας, μέσα στο σπίτι ενός 55χρονου στην Γλυφάδα, ο οποίος συνελήφθη όπως και 52χρονος συνεργός του για κατοχή και διακίνηση χασίς, αλλά και για την τυποποίηση χασισελαίου.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε χασίς βάρους 22,5 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 55χρονου στην Γλυφάδα, εντοπίστηκε ένας ολοκληρωμένος εξοπλισμός παρασκευής χασισέλαιου . Συγκεκριμένα βρέθηκαν ακατέργαστο χασίς βάρους 1.214 γραμμαρίων, 50 «σοκολατάκια» με χασισέλαιο βάρους 160 γραμμαρίων, συσκευασία με χασισέλαιο βάρους 20 γραμμαρίων, ξύλινη μήτρα εξαγωγής χασισέλαιου, πρέσα για την παρασκευή χασισέλαιου, δύο ατμοποιητές χασίς με εξαρτήματα και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Επίσης βρέθηκαν και μια σειρά από φόρμες και κουπ πατ σιλικόνης σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, αστέρια και emoji που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες την ώρα της παρασκευής για να δίνουν σχήμα στα σοκολατάκια τους.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων, κατά περίπτωση, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νομοθεσία των ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ