Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μέλος της μαφίας των Γεωργιανών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μέλος της μαφίας των Γεωργιανών

Ένας 29χρονος, μέλος της μαφίας των Γεωργιανών που λυμαίνεται τα σπίτια στα βόρεια προάστια,  συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μέρα – μεσημέρι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης την ώρα που έβγαινε από ένα διαμέρισμα που είχε διαρρήξει χρησιμοποιώντας αντικλείδι «πασπαρτού» στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις του Γεωργιανού διαρρήκτη και τον καταδίωξαν καταφέρνοντας να τον συλλάβουν. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, όπου διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι είχε τρυπώσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μαζί με δυο συνεργούς του, οι οποίοι όμως κατάφεραν να διαφύγουν.

Στην κατοχή του διαρρήκτη βρέθηκε ένα χρυσό ρολόι που είχε αρπάξει από το διαμέρισμα, αλλά αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως οι συνεργοί του είχαν αρπάξει χρήματα και άλλα τιμαλφή. Κοντά στην περιοχή όπου συνελήφθη, βρέθηκε ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στο οποίο οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πλήθος κλειδιά «πασπαρτού» και άλλα διαρρηκτά εργαλεία.

Όπως διαπιστώθηκε, την ίδια ημέρα οι τρεις Γεωργιανοί είχαν κάνει άλλες δυο διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των άλλων δυο συνεργών του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ