Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συνελήφθη νεαρός τρανσέξουαλ με 95 (!) «αυγά» κοκαΐνης στο στομάχι του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη νεαρός τρανσέξουαλ με 95 (!) «αυγά» κοκαΐνης στο στομάχι του!

Άστοχη ήταν η επιλογή των «βαρόνων» της κοκαΐνης στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας να στείλουν ένα νεαρό τρανσέξουαλ στη χώρα μας, με το στομάχι του γεμάτο… «αυγά» με ναρκωτικά!

Η άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το απόγευμα της Τρίτης  προκάλεσε υποψίες στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν συνεχείς ελέγχους για την αποτροπή της εισαγωγής ναρκωτικών.

Μόλις ο 27χρονος Βραζιλιάνος έφτασε αεροπορικώς μέσω Ζυρίχης, τον εντόπισαν και άρχισαν να τον ρωτούν για ποιους λόγους επισκέφθηκε τη χώρα μας. Τα έχασε και άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, χωρίς να δίνει πειστικές εξηγήσεις  Έτσι, οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν σε νοσοκομείο, όπου εξακριβώθηκε ότι στα σωθικά του κρύβονταν 95 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη!

Μάλιστα, κινδύνευε άμεσα η ζωή του αν τα υγρά του στομάχου διέλυσαν κάποια από αυτές! Τελικά, ο τρανσέξουαλ «γέννησε» 95 αυγά με κοκαΐνη συνολικού βάρους ενός κιλού και 70  γραμμαρίων, η οποία προοριζόταν από τα καρτέλ της λατινικής Αμερικής για τα ακριβά στέκια της Ευρώπης, όπου συχνάζουν εξαρτημένα άτομα.

Στη συνέχεια, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ