Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο «Αλβανός Πάσσαρης» που έκλεψε τον Κώστα Κοκκινάκη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη ο «Αλβανός Πάσσαρης» που έκλεψε τον Κώστα Κοκκινάκη!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρώην «survivor» Κώστας Κοκκινάκης με τον αποκαλούμενο «Αλβανό Πάσσαρη», που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για δολοφονίες, κλοπές και ληστείες; Αν και με την πρώτη ματιά οι δύο άνδρες δεν έχουν κανένα απολύτως κοινό, εντούτοις η κλοπή του αυτοκινήτου του πρώην πολίστα, τον περασμένο Οκτώβριο, έγινε αφορμή για να «συνδεθούν» με κάποιο τρόπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Espresso” πριν από μερικές μέρες ο «διάσημος» αθλητής του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης πληροφορήθηκε έκπληκτος πως ο 37χρονος Αλβανός, που πήρε το ψευδώνυμό του από τον διαβόητο έγκλειστο των Ρουμανικών φυλακών, λόγω της μεγάλης εξωτερικής ομοιότητας και του κοινού τρόπου δράσης τους, συνελήφθη να οδηγεί το κλεμμένο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart!

Ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης

Το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Δευτέρα, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο στην οδό Πατησίων να σταματήσει. Ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, πέφτοντας μάλιστα πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, συνελήφθη μαζί με έναν 30χρονο ομοεθνή του, που επέβαινε στο ίδιο όχημα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βρουν στην κατοχή τους ένα πιστόλι, ένα μαχαίρι και πέντε γραμμάρια κοκαΐνης.

Στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε πως ο άνδρας που είχε προσπαθήσει νωρίτερα να διαφύγει ήταν ο 45χρονος «Μερκούρι» ή ο «άνθρωπος με τα χίλια ονόματα» που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, ότι πυροβόλησε στο κεφάλι έναν συμπατριώτη του, εξαιτίας μίας παλιάς βεντέτας που κρατά εδώ και 25 χρόνια και έχει καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Στη συνέχεια, τους αστυνομικούς περίμενε ακόμα μία έκπληξη, καθώς διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο με τις πλαστές πινακίδες, που οδηγούσε ο κακοποιός, ανήκε στον πρώην παίκτη του «Survivor», Κώστα Κοκκινάκη, το οποίο είχε κλαπεί στις 11 Οκτωβρίου 2018 από τα νότια προάστια. Η συνέχεια ήταν να ειδοποιηθεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε τα μαντάτα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ