Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Σύλληψη Ισραηλινού και Ρώσου με 20 κιλά κοκαΐνης και 50 κιλά χάπια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σύλληψη Ισραηλινού και Ρώσου με 20 κιλά κοκαΐνης και 50 κιλά χάπια

Με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου δύο αλλοδαποί ισραηλινής και ρωσικής καταγωγής ηλικίας 35 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Την υπόθεση εξιχνίασαν υπάλληλοι του Τελωνείου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού, όταν οι πρώτοι ξεκίνησαν να κάνουν έναν απλό έλεγχο νομιμότητας αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες, μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά. Όταν ο τελωνειακός υπάλληλος έκανε σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, εκείνος αντί να υπακούσει πάτησε γκάζι ορμώντας κατά πάνω στον άναυδο υπάλληλο.

Την τελευταία στιγμή ο τελωνειακός έκανε στην άκρη και σε χρόνο μηδέν κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, που κατάφερε να ακινητοποιήσει το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες.

Από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν κρυμμένες κάτω από το καπό συσκευασίες με περίπου 20 κιλά κοκαΐνης και περίπου 50 κιλά ναρκωτικών χαπιών που κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ