Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σύλληψη 18χρονου με διαρρήξεις από τα… γεννοφάσκια του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σύλληψη 18χρονου με διαρρήξεις από τα… γεννοφάσκια του

Ποινικό παρελθόν από τα… παιδικά χρόνια του είχε ο 18χρονος διαρρήκτης που ταυτοποιήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν να εξιχνιάσουν κλοπές που είχαν γίνει ακόμα και το μακρινό 2013 στην Καβάλα.

Ο νεαρός δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, με διαρρήξεις και κλοπές στο ενεργητικό του. Οπως διαπιστώθηκε, όμως, κρυβόταν και πίσω από κάποιες που όλα αυτά τα χρόνια παρέμεναν «ορφανές», αφού δεν είχαν ταυτοποιηθεί οι υπαίτιοι. Το αμαρτωλό παρελθόν του αποκαλύφθηκε μετά τον συσχετισμό των στοιχείων του 18χρονου με αυτά που είχαν συγκεντρωθεί από τις διαρρήξεις και ταίριαξαν 100%.

Η μια διάρρηξη είχε γίνει στις 21 Ιουλίου 2013, όταν ήταν μόλις 13 χρόνων, ενώ η δεύτερη στις 4 Μαρτίου 2017. Από το εσωτερικό και των δύο σπιτιών που βρίσκονται στην πόλη της Καβάλας, ο δράστης είχε αρπάξει συνολικά 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες ακόμη διαρρήξεις είχε διαπράξει ο νεαρός στο διάστημα που μεσολάβησε, με τους αστυνομικούς να είναι σχεδόν σίγουροι ότι οι έρευνες θα βγάλουν κι άλλα «λαβράκια». Σε βάρος του 18χρονου, που από τότε συνελήφθη αρκετές φορές αλλά τώρα δεν υπήρχε Αυτόφωρο, σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ