Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τον σκότωσε για να τον εκδικηθεί!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τον σκότωσε για να τον εκδικηθεί!

Τυφλωμένος από το μίσος και την απόγνωση ένας αρχιτέκτονας ομολόγησε ότι σκότωσε τον φαρμακοποιό λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου.

Συντετριμμένος ομολόγησε τα πάντα  στους αστυνομικούς και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνθρωπο, ο οποίος είχε βγάλει «στο σφυρί» το σπίτι του για ένα χρέος περίπου 300.000 ευρώ.

Δήλωσε «αδικημένος» γιατί ο φαρμακοποιός του είχε εκπλειστηριάσει το σπίτι!

Περιέγραψε πώς πήρε την απόφαση, πώς παρακολούθησε το θύμα του, αλλά μίλησε και για τους συνεχείς καυγάδες και αντεγκλήσεις που είχαν μεταξύ τους.

Εμφανίστηκε καταρρακωμένος όμως δήλωσε «αδικημένος» για το γεγονός ότι ο φαρμακοποιός του είχε εκπλειστηριάσει το σπίτι του. Ομολόγησε δε ότι πέταξε το φονικό όπλο σε έναν υπόνομο κοντά στο σημείο της δολοφονίας

Ο φαρμακοποιός φέρεται να είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο τελευταίος δεν του επέστρεψε. Οι δυο τους πήγαν στα δικαστήρια και εκεί ο δράστης έχασε ακίνητο που βγήκε σε πλειστηριασμό για 300.000 ευρώ.

Ο δράστης είναι οικογενειάρχης που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, όμως θεώρησε ότι αδικήθηκε και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Κάτοικοι που μένουν στον ίδιο δρόμο με το θύμα και γνωρίζουν την οικογένεια είχαν καταγγείλει πως μια ημέρα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στην διπλανή πολυκατοικία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, ο αρχιτέκτονας προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του διότι αναγνώρισε τον δράστη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, με το περίστροφο που λίγο αργότερα πέταξε στον υπόνομο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ