Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Πορτοχέλι: Δύο οι νεκροί, χαροπαλεύει η τραυματίας – Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία στο Πορτοχέλι: Δύο οι νεκροί, χαροπαλεύει η τραυματίας – Συνελήφθη ο χειριστής του ταχύπλοου

Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης δύο σκαφών που έγινε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Το φουσκωτό, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 11  Γάλλοι (έξι ενήλικες, πέντε παιδιά) πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες ηλικίας 70 και 60 ετών και μια γυναίκα 60 ετών σοβαρά τραυματισμένη που επέβαιναν σε αυτό.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο βαρκάκι ήταν αδέρφια και μάλιστα ο ένας νεκρός με τη γυναίκα που χαροπαλεύει είναι δίδυμοι.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Συνελήφθη ο χειριστής 

Το πρωί του Σαββάτου το Λιμενικό σε συνέχεια της ενημέρωσής του για το θανατηφόρο θαλάσσιο δυστύχημα έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης αναφορικά με το ναυτικό ατύχημα και σύμφωνα με μαρτυρίες των αλλοδαπών επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους, o ένας επιβαίνων (αλλοδαπός άνδρας) φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητούνταν. Λίγο πριν τις 10 το πρωί, όμως, ο 44χρονος άντρας παρουσιάστηκε συνοδεία δικηγόρου στο λιμεναρχείο και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί τουρίστες διέμεναν στο Πόρτο Χέλι και το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες, όπου και φέρεται ότι κατανάλωσαν δύο μπουκάλια κρασί.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι οδηγός του φουσκωτού ήταν μία γυναίκα αλλά η ίδια το αρνήθηκε. Έπειτα από αλκοτέστ η γυναίκα βρέθηκε λίγο πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ