Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φοιτήτρια στη Ρόδο έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον σύντροφο της κολλητής της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φοιτήτρια στη Ρόδο έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον σύντροφο της κολλητής της

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία φοιτήτρια που έψαχνε δουλειά στη Ρόδο, καθώς φέρεται να έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από τον σύντροφο της κολλητής της φίλης!

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, όταν η 22χρονη επισκέφτηκε το νησί των Ιπποτών για τις διακοπές του Πάσχα. Μάλιστα, είχε φροντίσει να ενημερώσει για την άφιξή της τον 28χρονο dj τον οποίο γνώριζε εδώ και επτά χρόνια και είχε υποσχεθεί να τη βοηθήσει να βρει δουλειά μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο εξωτερικό.

Όταν η κοπέλα έφτασε στη Ρόδο, συναντήθηκε με τον νεαρό που μένει στην Ιαλυσό και  πήγαν στο σπίτι του για να συντάξουν μαζί το βιογραφικό της. Όλα πήγαιναν καλά ώσπου κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο 28χρονος έβαλε να ακούσουν τζαζ μουσική. Η 22χρονη άρχισε να… ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και δυστυχώς οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν της είπε να πάνε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου είχε εγκατεστημένο τον υπολογιστή του, δήθεν για να φτιάξουν το βιογραφικό. Μάλιστα, της πρότεινε να της βάλει να πιει ποτό, αλλά εκείνη δεν πίνει αλκοόλ και της έβαλε χυμό. Όταν, όμως, η κοπέλα δοκίμασε μια γουλιά, διαπίστωσε ότι περιείχε κρασί και αρνήθηκε να το πιει.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο νεαρός dj κλείδωσε την πόρτα του δωματίου του λέγοντάς της ότι το έκανε για να μην τους ενοχλήσει κανείς, αν και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο οι δυο τους! Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει παρεξηγήσει τη στάση και τις προθέσεις τού αδελφικού της φίλου, η φοιτήτρια τον ακολούθησε στο δωμάτιο και κάθισαν στο κρεβάτι γιατί δεν υπήρχε γραφείο. Όμως, ο 28χρονος φέρεται ότι την έπιασε από τη μέση, την έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να τη φιλάει στον λαιμό. Η 22χρονη αντιστάθηκε, αλλά εκείνος την ακινητοποίησε και ασέλγησε σε βάρος της, ώσπου μπήκε στο σπίτι η αδελφή του και σταμάτησε. Η φοιτήτρια έκανε μήνυση εναντίον του και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ