Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Κάμερα κατέγραψε τους εκτελεστές του Μανώλη Καραγιάννη – Απορίες και ερωτήματα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Κάμερα κατέγραψε τους εκτελεστές του Μανώλη Καραγιάννη – Απορίες και ερωτήματα

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε κοινωνοί σκηνών και πληροφοριών άγριας βίας και βάναυσων αποκαλύψεων για τη δραστηριότητα του αρχηγού της prison mafia. Αυτή είναι η μία όψη του εγκληματικού νομίσματος.

Η άλλη, είναι αυτή που εξυφαίνεται όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και στις εξώπορτες σχολείων και σχετίζεται με την ανηλεή μάχη εξόντωσης των πρωτοκλασάτων αρχηγών της greek mafia και η οποία πέρα πλέον από κάθε αμφιβολία, σχετίζεται και διασυνδέεται με νομιμοφανείς εκφάνσεις του οικονομικού κεφαλαίου και της πολιτικής σκηνής, με συνισταμένη έναν ογκώδη αγωγό ροής μαύρου χρήματος.

Το bloko.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο που εγείρει πολλά και ποικίλα ερωτήματα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από βίντεο που απαθανάτισε και κατέγραψε τις κινήσεις των φονιάδων του Μανώλη Καραγιάννη, για την εξόντωση του οποίου, χρειάστηκε να ρίξουν 60 σφαίρες στις 09.30 το πρωί, πέρσι στις 27 Ιουνίου, έξω από το τελευταίο καταφύγιό του στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Π. Φάληρο.

Το στιγμιότυπο είναι από κάμερα της περιοχής, δευτερόλεπτα ίσως μετά την άγρια δολοφονία και τη διαφυγή των δραστών.

Το εντυπωσιακό για τα δεδομένα μιας τέτοιου εύρους ενέργειας, είναι ότι ο συνεπιβάτης και ταυτόχρονα συνοδός του οδηγού εκτελεστή που διακρίνεται να κρατά στο δεξί χέρι το πιστόλι, έχει “γυμνό” το κεφάλι, γεγονός που μάλλον καθιστά εύκολη για τις τεχνικές και την εμπειρία των αστυνομικών την αναγνώριση του. Ήδη, πηγές του bloko.gr, σημειώνουν ότι στο ευρύτερο περιβάλλον της νύχτας, είναι γνωστή η ταυτότητά του και δηλώνεται πως πρόκειται για κακοποιό που τοποθετείται στο περιβάλλον άλλου μαφιόζου.

Σε ό,τι αφορά τον οδηγό, η νύχτα βοά για το όνομα του. Λέγεται ότι υπήρξε ο φύλακας κέρβερος μαφιόζου που δολοφονήθηκε εν τη … απουσία του.

Το ερώτημα είναι συνεπώς, γιατί με όλα αυτά τα στοιχεία και κυρίως το σχετικό στιγμιότυπο, η αστυνομία δεν προχωρά στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια εξιχνίαση που αναμφίβολα πρόκειται να ξετυλίξει τον μίτο της αλήθειας και του υποκόσμου πολλών διαβαθμίσεων κι επιπέδων που κρύβονται πίσω από ένα ορμητικό ποτάμι αίματος το οποίο σχηματίστηκε από τα θανάσιμα τραύματα μιας σειράς κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μαφίας;

Το έχουμε ξαναγράψει. Ματαιοπονεί προφανώς όποιος ευελπιστεί σε ξεκαθάρισμα του ομιχλώδους τοπίου όλης αυτής της αλυσίδας των δολοφονιών. Δεν βολεύει κανέναν. Μεταξύ αυτών και την αστυνομία.

Πηγή: bloko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ