Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Χειροπέδες σε δύο Ρομά για την επίθεση στον οδηγό λεωφορείου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χειροπέδες σε δύο Ρομά για την επίθεση στον οδηγό λεωφορείου

Χειροπέδες σε δύο Ρομά, 18 και 20 ετών, πέρασαν οι άνδρες της Αστυνομίας για τη ληστεία και την επίθεση εις βάρος οδηγού λεωφορείου το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ενώ πραγματοποιούσε το δρομολόγιο της γραμμής 701 (Ιλιον – Καματερό).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί αναγνωρίστηκαν από το ίδιο το θύμα. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο άτυχος 40χρονος άνδρας ανέφερε ότι οι δράστες τον χτυπούσαν όλοι μαζί.

Επίσης είπε ότι είναι η τρίτη φορά που δέχεται επίθεση στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και θεωρεί πως είναι θέμα τύχης που μέχρι τώρα δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.30 το βράδυ.

Μόλις ο οδηγός σταμάτησε στη στάση και άνοιξε την πόρτα, εισέβαλε στο εσωτερικό μια ομάδα νεαρών Ρομά, που άρχισαν να τον βρίζουν, ενώ ένας από αυτούς άρπαξε το κράνος που ο άτυχος επαγγελματίας είχε δίπλα και άρχισε να τον χτυπά με αυτό στο κεφάλι και το σώμα. Προτού εξαφανιστούν, οι άγνωστοι άρπαξαν το κινητό του οδηγού, ενώ προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του οχήματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ