Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Χτύπησαν αλύπητα 86χρονη για να τους πει που είχε κρύψει λεφτά…

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χτύπησαν αλύπητα 86χρονη για να τους πει που είχε κρύψει λεφτά…

Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Χαλκίδα, όταν τρεις άνδρες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού της και μπήκαν μέσα. Η άτυχη 86χρονη που εκείνη την ώρα κοιμόταν, δεν κατάλαβε κάτι και οι δράστες έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό προκειμένου να βρουν κάποιο αντικείμενο αξίας ή χρήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα η ηλικιωμένη ξύπνησε και μόλις το αντιλήφθηκαν οι δράστες, άρχισαν να τη χτυπούν αλύπητα στο πρόσωπο και το σώμα ζητώντας της να τους πει που είχε κρύψει τα χρήματα.

Τα δυνατά ουρλιαχτά της λειτούργησαν, ευτυχώς, αποτρεπτικά για τους κακοποιούς, οι οποίοι φοβούμενοι ότι οι φωνές της γυναίκας θα ξυπνήσουν τους γείτονες, τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι και στο οποίο τους περίμενε ο τέταρτος συνεργός τους.

Οι περίοικοι που ανησύχησαν από τις κραυγές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν αμέσως την αστυνομία ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 86χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το συμβάν, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ