Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρένο στο Λονδίνο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρένο στο Λονδίνο

Χάος επικράτησε χθες στο Aνατ. Λονδίνο μετά από επίθεση αγνώστου με μαχαίρι σε επιβάτες τρένου. Την είδηση μετέδωσε χθες η βρετανική Sun και ανέφερε πως ένας άνδρας επιτέθηκε σε επιβάτες υπέργειου τρένου στο Hackney, τραυματίζοντας τουλάχιστον έναν άνθρωπο στο στήθος.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο δράστης φαινόταν «τρελαμένος» και πως φώναζε: «Θα σας σκοτώσω όλους»! Όσοι μίλησαν στα ΜΜΕ και στα social media, έδειχναν έντρομοι λέγοντας ότι ο δράστης μαχαίρωσε έναν άνδρα με το -περίπου- 30 εκατοστών μαχαίρι που κρατούσε.

Μια ακόμη αυτόπτης μάρτυρας, η 29χρονη Leon Bruff, που ήταν στο ίδιο βαγόνι με τον δράστη δήλωσε πως πανικόβλητοι επιβάτες «έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον μανιακό». Επίσης πρόσθεσε ότι ο δράστης έλεγε: «Μην τα βάζετε μαζί μου, θα σας σκοτώσω όλους»!

Οι ίδιες πληροφορίες σύμφωνα με το newsit αναφέρουν πως ο άνδρας συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, ενώ το θύμα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα δρομολόγια είχαν διακοπεί μεταξύ των σταθμών Highbury & Islington και Stratford, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι στο σημείο επικράτησε πανικός με πολλούς πολίτες να τρέχουν για αν σωθούν! Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής (αργά το απόγευμα, τοπική ώρα) και πληροφορίες αναφέρουν πως στα βαγόνια του τρένου ήταν πολλά παιδιά με τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ