Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα δίχως τέλος τα τροχαία στην Κρήτη: Τρεις νεκροί σε 48 ώρες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έγκλημα δίχως τέλος τα τροχαία στην Κρήτη: Τρεις νεκροί σε 48 ώρες

Δεν έχουν τέλος οι τραγωδίες στην άσφαλτο της Κρήτης καθώς, χωρίς καλά – καλά να έχει «μπει» ο Αύγουστος, το νησί μετρά 45 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα, με αρκετούς από αυτούς να είναι νέοι άνθρωποι. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως μέσα σε μόλις 48 ώρες, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από την εμπλοκή τους σε τροχαία.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας άνδρας 19 ετών, στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου και στην κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κράσπεδο της νησίδας και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Παράλληλα, ένα τέταρτο μετά τις 6 το πρωί της Πέμπτης, στην εθνική οδό και ειδικότερα στο ύψος των Αγίων Πάντων του Βάμου Χανίων, ένα τζιπ συγκρούστηκε με φορτηγό ψυγείο, με αποτέλεσμα μια 20χρονη γυναίκα να σκοτωθεί και 5 ακόμη άτομα να τραυματιστούν. Μάλιστα, οι εικόνες του συγκεκριμένου τροχαίου προκαλούν σοκ, αφού το μοιραίο τζιπ, στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα – και 4 ακόμη άνδρες – καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τέλος, την Πέμπτη και αφότου έδωσε την πιο δύσκολη «μάχη» της ζωής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, την τελευταία του πνοή άφησε ακόμη ένας 19χρονος άνδρας, θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Ο νεαρός νοσηλευόταν για 17 ημέρες στη ΜΕΘ, μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της 22ας Ιουλίου, επί της Οδού Κισσάμου στα Χανιά, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 19χρονος μαζί με έναν 18χρονο συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν να εκπνεύσει, λίγες ώρες αργότερα, ο 18χρονος, ενώ τελικά την τελευταία του πνοή άφησε και ο 19χρονος.

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ