Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ένα μικρό “θησαυρό” παρέδωσαν υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας στην Κρήτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένα μικρό “θησαυρό” παρέδωσαν υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας στην Κρήτη Wallet with Euros

Μαθήματα ήθους έδωσαν υπάλληλοι του τμήματος καθαριότητας στο Δήμο Μαλεβιζίου της Κρήτης όταν εντόπισαν ένα πορτοφόλι επί της οδού Σμηναγού Σήφη Αναστασάκη στην παραλία Αμμουδαρά, πολύ κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα. Το πορτοφόλι, εκτός από σημαντικά προσωπικά έγγραφα, περιείχε χρήματα αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών, μαζί με τους κωδικούς τους.

Άμεσα, οι Σπύρος Βερικοκίδης, Γαλατία Βάρδα και Μιχάλης Παρασύρης επικοινώνησαν με την κάτοχο και της το παρέδωσαν. Για την πράξη τους αυτή, τους συνεχάρη ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζεδάκη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Κώστα Τζεδάκη.

«Η αξιέπαινη αυτή πράξη αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά ζει και βασιλεύει στον τόπο μας και όσα μπράβο και να πούμε για τους τρεις αυτούς συνεργάτες μας είναι λίγα. Με την πράξη τους έκαναν υπερήφανες τις οικογένειές τους και φυσικά και όλους εμάς που τους γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η εξαιρετική τους κίνηση, να λειτουργήσει ως παράδειγμα για όλους» τόνισε ο κ. Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ