Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ένα video αναστάτωσε τα social media! Εξωγήινος ή μοντάζ;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένα video αναστάτωσε τα social media! Εξωγήινος ή μοντάζ;

Άνω-κάτω έχει κάνει τα social media ένα βίντεο μόλις 10 δευτερολέπτων, το οποίο απεικονίζει ένα μυστηριώδες πλάσμα. Ο λόγος; Άλλοι θεωρούν πως πρόκειται για εξωγήινο ον και σε άλλους θυμίζει τον… «Ντόμπι», από τη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ»!

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασε η αμερικανίδα Βίβιαν Γκόμεζ, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στη σελίδα της στο Facebook, όπου, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, έχει συγκεντρώσει πάνω από 170.000 shares και 53.000 αντιδράσεις, ενώ έχει σχολιαστεί 154 φορές. Χώρια ο χαμός που γίνεται στο Twitter.

Στην ανάρτησή της η Γκόμεζ γράφει:

«Ξύπνησα το πρωί της περασμένης Κυριακής και είδα αυτό στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας. Προσπαθώ να καταλάβω… τι στο καλό συμβαίνει; Αρχικά είδα μια σκιά να περνάει μπροστά από την εξώπορτά μου και μετά είδα αυτό το πράγματα. Έχει ξαναδεί κάποιος από εσάς κάτι τέτοιο στην κάμερά του; Οι άλλες δύο κάμερες δεν το κατέγραψαν για κάποιο λόγο».

Όπως πάντα, υπάρχουν και οι… αδαείς που βρίσκουν το βίντεο ανατριχιαστικό(!) και αναρωτιούνται αν είναι αληθινό. Οι καλύτεροι, ωστόσο, είναι εκείνοι που «επιμένουν» πως το συγκεκριμένο πλάσμα δεν είναι άλλος από τον συμπαθή Ντόμπι, το σπιτικό ξωτικό που γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του «Χάρι Πότερ». Φυσικά, τα σχόλιά τους είναι το λιγότερο απολαυστικά.

View this post on Instagram

Alien or Dobby from Harry Potter? #alien #cryptid #dobby

A post shared by Conspiracies (@iconspiracies) on

 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ