Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη – 4 τραυματίες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη – 4 τραυματίες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ακρόπολη μετά την πτώση κεραυνού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λίγα λεπτά μετά τις 4 κλήθηκε το ΕΚΑΒ να παραλάβει 4 τραυματίες από την Ακρόπολη, δύο τουρίστες και δύο αρχαιοφύλακες. Και οι 4 διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στον Ευαγγελισμό. Οι τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο, ένας Κινέζος και μια Φινλανδή, τραυματίστηκαν από θραύσματα από τα γυαλιά που έσπασαν με την πτώση του κεραυνού. Στο νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και τα εκδοτήρια μέσα στο οποία βρίσκονταν δύο αρχαιοφύλακες. Πρόκειται για μια 24χρονη και μια 52χρονη. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για καρδιολογικά προβλήματα ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Τις τελευταίες ώρες επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική με καταιγίδες ακόμα και χαλάζι. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και τους καλεί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ