Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή (video)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον τελευταίο όροφο του κτηρίου της εισαγγελίας στα Γιαννιτσά

Η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που έπεσε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στις 28 του Νοέμβρη του 2016.

Η Σταυρούλα Κοεμτζή βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση διότι όπως υποστήριξε σταμάτησαν οι έρευνες για την υπόθεση της κόρης της.  Στο κτήριο της εισαγγελίας βρέθηκε και ο σύζυγός της ο οποίος προσπάθησε να την μεταπείσει.

Η γυναίκα βρέθηκε σε αυτό το σημείο διότι, παρά την προκαταρκτική εξέταση, που βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε εξέλιξη από τις διωκτικές αρχές για τις συνθήκες αυτοκτονίας της κόρης της, η έρευνα -όπως καταγγέλλει- δεν έχει οδηγήσει σε απτά αποτελέσματα, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι η 22χρονη οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, εκβιαζόμενη από άγνωστους ότι θα δημοσιοποιήσουν υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο κατείχαν και στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται η νεαρή κοπέλα.

Μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό της, η Λίνα Κοεμτζή είχε περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς είχε πέσει θύμα cyber bullying: Γυμνές φωτογραφίες της και ένα ροζ βίντεο είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να ταράξουν τη γαλήνη της ζωής της.

Τελικά, λίγο πριν το μεσημέρι, ο ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας κατόρθωσε να την πείσει να κατέβει από την ταράτσα και έτσι έληξε το

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ