Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μου και εμπιστοσύνη στους κριτές! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μου και εμπιστοσύνη στους κριτές! (video)

«Σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν έχω διαπράξει κανένα έγκλημα», δήλωσε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, λίγες ώρες μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, για τις κατηγορίες της συμμετοχής του στη «μαφία των φυλακών» στον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.

«Έχω απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μου και εμπιστοσύνη στους κριτές», τόνισε ο γνωστός νομικός τονίζοντας πως «δεν έχω κανέναν δισταγμό ότι όλο αυτό είναι ατεκμηρίωτο».

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα γίνει απολύτως γνωστό ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει το πώς βίωσε την εμπειρία τη σύλληψης και της προφυλάκισής του, απάντησε πως «μια εμπειρία ήταν κι αυτό».

Ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε ότι «νιώθει ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια» και ότι τον αυτή τη στιγμή τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στη μάχιμη δικηγορία.

Τέλος όσον αφορά στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της υφυπουργού κυρίας Παπακώστα και την αναδίπλωση που επιχείρησε μετά την «καταδίκη» για το πρόσωπό του ως μέλος «κυκλώματος» απάντησε ότι «η αναδίπλωση ήταν ατυχέστατη» κάνοντας λόγο για «βάναυση» παραβίαση του νόμου που απαγορεύσει την έκφραση απόψεων όσον αφορά εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις από κυβερνητικούς αξιωματούχους.

πηγή: ant1news

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ