Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Αντώνης Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αντώνης Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν»

Είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκαν καταγγελίες εισαγγελικών λειτουργών για κυβερνητικές μεθοδεύσεις, αλλά και για τον ρόλο συγκεκριμένου μέλους της κυβέρνησης, που κάποιος, επώνυμα, αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος µε το προσωνύµιο «Ρασπούτιν».

Έτσι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποκαλύπτει ότι ο «Ρασπούτιν» της κυβέρνησης, είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Η αναφορά του Αντώνη Σαµαρά έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα µε την αναφορά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για την ανάσυρση των μηνύσεων του πρώην πρωθυπουργού, καθώς και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου, ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου.

Ο κ. Αγγελής, ο οποίος είχε θέσει στο αρχείο τις μηνύσεις, επικαλείται νέα στοιχεία, ενώ µε σχετική παραγγελία προς τον εισαγγελέα Εφετών ζητά τη διερεύνηση των καταγγελλοµένων από τους τρεις πολιτικούς, προτείνει να εξεταστούν ως μάρτυρες, ενώ ταυτόχρονα ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη της ταυτότητας του «Ρασπούτιν».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ