Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απίθανη διαταγή της ΕΛΑΣ: Οι μισοί πολίτες θα πάρουν πίσω τις πινακίδες, λόγω εκλογών!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίθανη διαταγή της ΕΛΑΣ: Οι μισοί πολίτες θα πάρουν πίσω τις πινακίδες, λόγω εκλογών!

Είναι φορές που η αδιαφορία και η προχειρότητα προκαλούν από γέλια μέχρι οργή. Μέσα σε αυτό το φάσμα κινείται και η διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας, που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία για συγκεκριμένες παραβάσεις, προκειμένου οι παραβάτες οδηγοί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι συντάκτες λοιπόν της σχετικής διαταγής αποφάσισαν ότι σε αυτές τις Εθνικές Εκλογές θα ψηφίσουν μόνο όσοι διέπραξαν παράβαση του ΚΟΚ μέχρι σήμερα 3 Ιουλίου. Όσοι σταθμεύσουν παράνομα από απόψε τα μεσάνυχτα και μετά, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όχημα τους για να ταξιδέψουν στην εκλογική περιφέρεια που ψηφίζουν!!

Όπως αναφέρεται «…με Απόφαση της κας Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, επί ταυτάριθμου Εισηγητικού Σημειώματός μας, επιστρέφονται, από 04-7-2019, στους κατόχους τους τα στοιχεία κυκλοφορίας και οι άδειες ικανότητας οδήγησης που αφαιρέθηκαν για παραβάσεις του άρθρου 34 Κ.Ο.Κ (Στάση και στάθμευση), μέχρι και την 03-7-2019, προκειμένου διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ενόψει των Βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019».

Όσοι σταθμεύσουν παράνομα τις επόμενες ημέρες μέχρι την Κυριακή, προφανώς είναι πολίτες άλλης κατηγορίας!!

Κατά τα λοιπά, πινακίδες κυκλοφορίας και διπλώματα οδήγησης επιστρέφονται για παραβάσεις που αφορούν μόνο παράνομη στάση και στάθμευση, με εξαίρεση αυτές που αφορούν στάθμευση σε ράμπα ατόμων με αναπηρία, ή σε προκαθορισμένες ειδικές και γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία.

Οι …τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τις πινακίδες τους από αύριο το πρωί, Πέμπτη 4 Ιουλίου, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους μετακίνησης.

Πηγή: astinomiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ