Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτες καταγγελίες για πασίγνωστο μπασκετμπολίστα από την πρώην σύντροφό του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτες καταγγελίες για πασίγνωστο μπασκετμπολίστα από την πρώην σύντροφό του

Σε αποκαλύψεις- σοκ για τη βία που φέρεται να υπέστη στα χέρια του πασίγνωστου μπασκετμπολίστα Μ. Π. προχώρησε η επί δύο χρόνια σύντροφός του Μ. Τ., κατηγορώντας μάλιστα τον Έλληνα διεθνή ότι είναι κλεπτομανής και τζογαδόρος!

Οι βαρύτατες καταγγελίες της 44χρονης, που έχουν προκαλέσει σάλο, αναρτήθηκαν δημοσίως στο προφίλ της στο Facebook πριν από λίγες μόλις ημέρες, όπου εκτός από το «δριμύ κατηγορώ» σε βάρος του αθλητή δημοσίευσε και μία φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται με ματωμένη μύτη. Μάλιστα στην ανάρτησή της περιγράφει τον γνωστό μπασκετμπολίστα ως έναν άνθρωπο που της «έφαγε» χρήματα εξαιτίας του εθισμού του στον τζόγο!

Οι καταγγελίες και τα «γαλλικά» της 44χρονης

«Μου έφαγε 40.000 ευρώ για να τζογάρει. Είναι κλεπτομανής και έκλεβε χρήματα από το πορτοφόλι μου. Πηγαίνει σε στρατιωτικό ψυχίατρο και ζει με αντικαταθλιπτικά», αναφέρει μεταξύ άλλων στην πύρινη ανάρτησή της η εντυπωσιακή μελαχρινή και ξεσπά κατά του πρώην συντρόφου της. «Βρες άλλο θύμα κλεφτρονάκι!!! Θα τα πάρω όλα πίσω, όλα όσα έκλεψες και όλα όσα σαν μαλ… ανθρώπινα έκανα για σένα! Πως με είπες, πο……; Βίζ…; Βιζ…τα είσαι εσύ ζιγκ..άκι.; Βάλε το χέρι στις τσέπες για δικηγόρο να σε γ… τώρα!», έγραψε η 44χρονη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πυροδότησε την οργή του Μ. Π., με το ζευγάρι να προχωρά σε ένα άνευ προηγούμενου «πόλεμο» με πεδίο βολής τα social media! Σε βίντεο- απάντησή του ο μπασκετομπολίστας εξαπέλυσε απειλές σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία μάλιστα επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Νοέμβριο. Στο βίντεο μάλιστα ακούγεται να τη «λούζει» με σωρεία υβριστικών χαρακτηρισμών ενώ η Μ. Τ. με νέα ανάρτησή της εμμένει στις καταγγελίες της για κλοπή, απάτη και χειροδικία ενώ κατηγορεί τον αθλητή ότι χτύπησε και την ανήλικη κόρη της! Μάλιστα όπως αναφέρει θα κινήσει με μήνυσή της αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του!

Δημόσια «συγνώμη για όλα»

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η διαδικτυακή… παύση πυρός ήρθε λίγες ώρες αργότερα με την δημόσια «συγνώμη για όλα» του μπασκετμπολίστα προς τον… «άνθρωπό του», όπως την αποκάλεσε στη σχετική ανάρτησή του στο twitter, την οποία η 44χρονη αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Όμως ταυτόχρονα «ανέβασε» ένα διευκρινιστικό κείμενο στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως κανείς δεν είναι πιο πάνω «από κάποιον επώνυμο, γνωστό», τονίζοντας πως «όλοι έχουμε επώνυμο». «Η αγάπη μου για αυτόν και η ανοχή που είχα δημιούργησε ένα τερατούργημα που είχε κάνει ψωμοτύρι τη χειροδικία πάνω μου και την απίστευτη εξευτελιστική λεκτική βία», γράφει χαρακτηριστικά καλώντας όλα τα θύματα βίας να σπάσουν τη σιωπή τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ