Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Απαγωγή 3 Τούρκων φυγάδων και παράδοσή τους στην Τουρκία;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποκάλυψη: Απαγωγή 3 Τούρκων φυγάδων και παράδοσή τους στην Τουρκία;

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχωρεί ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως 3 νεαροί Τούρκοι φυγάδες που πέρασαν χθες τα σύνορα στον Έβρο ζητώντας πολιτικό άσυλο «απήχθησαν από κρατικά όργανα και επιστράφηκαν στην Τουρκία». Ο κ. Δοξιάδης αναφέρει:

«Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί Ibrahim B., Ibrahim A. Yilmaz G., πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με Τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!»

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον βέβαια η απάντηση των ελληνικών αρχών, σε όσα αναφέρει ο κ.Δοξιάδης. Όπως είναι γνωστό ο συγγραφέας πρωτοστάτησε στη δικαστική μάχη των 8 Τούρκων αξιωματικών που έφτασαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016 ώστε να μην εκδοθούν στην Τουρκία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ