Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά

Χωρίς τέλος είναι τα ερωτήματα στην υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος παραμένει στη φυλακή, αφού απορρίφθηκε σχετικό αίτημά του.

Ο κατηγορούμενος για σεξουαλικά αδικήματα, είχε καταθέσει αίτηση στην τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την έρευνα, ζητώντας την αποφυλάκισή του, με την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτηση με άλλους περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, η δικαστική λειτουργός με διάταξή του απέρριψε το αίτημα, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να παραμένει στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συσχετιστεί με τη δικογραφία οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες αναφέρεται ότι δεν ευρέθησαν ουσίες στο αίμα του ταξιτζή. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως, ότι στα αποτελέσματα αναφέρεται και το ενδεχόμενο οι συγκεντρώσεις να είναι πολύ χαμηλές έτσι ώστε να μην φαίνονταν στις εξετάσεις. 

Την ίδια ώρα, η προσπάθεια των εργαστηρίων για ανεύρεση γενετικού υλικού των δύο ανδρών που να καταδεικνύει σεξουαλική επαφή δεν έχει επιτύχει. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό του θύματος σε αντικείμενα του ηθοποιού τα οποία έχουν κατασχεθεί. Αντίστοιχα έχουν ληφθεί δείγματα από τα σώματα του ηθοποιού και του ταξιτζή χωρίς ωστόσο να βρεθεί dna του ενός στον άλλο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ