Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Απόστρατος και αστυνομικός πιάστηκαν στα χέρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απόστρατος και αστυνομικός πιάστηκαν στα χέρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Χαμός έγινε στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας , όταν ένας απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ένας εν ενεργεία αστυνομικός θυμήθηκαν τις παλιές τους διαφορές και πιάστηκαν στα χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο πρώην αξιωματικός που αποστρατεύθηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε στο κτίριο προκειμένου να ζητήσει κάποιες εξηγήσεις σχετικά με το θέμα της συνταξιοδότησής του.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων

Το γεγονός πως βρισκόταν μέσα στο μέγαρο δεν άργησε να κυκλοφορήσει στους διαδρόμους, με αποτέλεσμα να το μάθει ο εν ενεργεία αστυνομικός που είχε διαφορές μαζί του από το παρελθόν και να γίνει… «ταύρος»! Χωρίς να διστάσει, έσπευσε να εμφανιστεί μπροστά του και να του ζητήσει το λόγο, καθώς λέγεται ότι ο απόστρατος αξιωματικός είχε κάνει αναφορά για υπηρεσιακά θέματα σε βάρος του, με αποτέλεσμα εκείνος να παραπεμφθεί σε ΕΔΕ.

Αρχικά, οι δυο άντρες άρχισαν να κατηγορούν λεκτικά ο ένας τον άλλον μπροστά στους εμβρόντητους συναδέλφους τους, αλλά η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει προς το χειρότερο. Τελικά, οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να τους χωρίσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ο εν ενεργεία αστυνομικός θα κληθεί να καταθέσει στην ΕΔΕ που διενεργείται σε βάρος του, για σοβαρό παράπτωμα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ