Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αστυνομικοί ανηλίκων στη 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της: Σου βαφτίζουμε το παιδί για να σε στηρίξουμε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αστυνομικοί ανηλίκων στη 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της: Σου βαφτίζουμε το παιδί για να σε στηρίξουμε

Συγκίνηση προκαλεί η πρόταση των αστυνομικών στη 19χρονη Ελληνίδα που εγκατέλειψε το μόλις 7 ημερών μωρό της, σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η ίδια, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, μένει μόλις δύο πολυκατοικίες μακριά από το σημείο που άφησε το μωράκι της, το οποίο γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα στο δημόσιο νοσοκομείο «Έλενα».

Όπως αποκάλυψε η 19χρονη στους αστυνομικούς, κατά την κατάθεσή της, είναι υιοθετημένη, ενώ μένει με την 87χρονη γιαγιά της.

Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε:

«Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μία θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση».

Η γιαγιά της 19χρονης δήλωσε ότι γνώριζε πως ήταν έγκυος. «Ξύπνησα και είδα ότι έλειπε η… μαζί με το μωρό και υπέθεσα ότι θα είχε πάει κάποια βόλτα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 19χρονη παραδέχτηκε ότι είναι δικό της το μωρό, προσθέτοντας ότι προσπάθησε κάποια στιγμή να κάνει έκτρωση αλλά ήταν αργά.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων, που συνέλαβαν τη 19χρονη, ακούγοντας την ιστορία της, ευαισθητοποιήθηκαν προβαίνοντας σε μία πρόταση που μόνο συγκίνηση προκαλεί:

«Σου βαφτίζουμε το παιδί για να σε στηρίξουμε», φέρονται να είπαν οι αστυνομικοί στη 19χρονη.

Πηγή: astinomiko.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ