Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε φαρμακείο στη Λαμία παρασύροντας 62χρονη γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε φαρμακείο στη Λαμία παρασύροντας 62χρονη γυναίκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε στη Λαμία, ενώ όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες «από καθαρή τύχη δεν θρηνούμε θύματα…»

Οι κάμερες του φαρμακείου, σύμφωνα με το lamiareport.gr κατέγραψαν καρέ καρέ την «εισβολή» του αυτοκινήτου με οδηγό έναν 81χρονο, ο οποίος προφανώς ανέβηκε στο πεζοδρόμιο για να παρκάρει, ωστόσο χωρίς να σταματήσει βρέθηκε μέσα στο φαρμακείο.

Η άτυχη 62χρονη, την οποία παρέσυρε, μόλις είχε μπει στο φαρμακείο και εκείνη τη στιγμή πήγε να ακουμπήσει δίπλα στην τζαμαρία το καροτσάκι με τα ψώνια. Εκείνη την ώρα, μέσα στο φαρμακείο ήταν η ιδιοκτήτρια, ένας υπάλληλος και τρεις ακόμη πελάτες εκτός από την άτυχη γυναίκα. Ευτυχώς η 62χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως θα δείτhttps://www.youtube.com/watch?v=iqLl_QnBsV4ε στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές.

Η πρώτη δείχνει την στιγμή που η γυναίκα αφήνει τα πράγματά της και το φορτηγάκι «μπουκάρει» παρασύροντάς την. Στη δεύτερη φάση δείχνει την 62χρονη να μπαίνει στο φαρμακείο και στην τρίτη φάση φαίνεται το φορτηγάκι να έρχεται από τον δρόμο και να «μπουκάρει» στο φαρμακείο.

Δείτε το βίντεο:

«Εκεί μπροστά χθες έπαιζαν τα παιδιά μου και καθημερινά έχει μεγάλη κίνηση. Μέσα στο φαρμακείο υπάρχει συνεχώς αρκετός κόσμος. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα…», είπε σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου κ. Δημότση, μιλώντας στο lamiareport.gr.

Όπως αναφέρει o υπάλληλος του φαρμακείου, οι άλλες δύο πελάτισσες, που ήταν μέσα, σώθηκαν γιατί κάτι θέλησαν να ρωτήσουν και απομακρύνθηκαν από το σημείο…

Δείτε στο βίντεο τι είπε:

Λ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ