Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Α. Σαμαράς: Κύριε Τσίπρα κάτι δεν πάει καλά… Εσείς ξέρετε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Α. Σαμαράς: Κύριε Τσίπρα κάτι δεν πάει καλά… Εσείς ξέρετε!

Στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο CNN Greece και αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς και άλλοι που ερευνώνται, συμπεριφέρονται με τρόπο που φωνάζει ότι κάτι δεν πάει καλά», απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς. «Πράγματι, κύριε Τσίπρα, κάτι δεν πάει καλά. Ξέρετε εσείς…» ήταν η, όλο νόημα, απάντηση του πρώην πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Σαμαρά ότι ο «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος σ’ αυτή τη δήλωση του κ. Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς και άλλοι που έχει αναδειχθεί το όνομά τους και ερευνώνται από τη Δικαιοσύνη συμπεριφέρεται όλο αυτό το διάστημα με έναν τρόπο που κραυγάζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί αν κάποιος θεωρούσε ότι είναι καθαρός ο ουρανός και αστραπές δεν φοβάται, θα’ λέγε ας διερευνηθώ και ας βγει το αποτέλεσμα. Αυτός ξεκίνησε κάνοντας μηνύσεις, απειλώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους με ειδικά δικαστήρια και πιστεύοντας ότι θα προλάβει πριν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση να έχουν αλλάξει οι πολιτικοί συσχετισμοί προκειμένου ο ίδιος να καθαρίσει, αλλά και να εμπλέξει τους πολιτικούς τους αντιπάλους».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ