Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Βασίλης Σπανάκης: Γενναία κοινωνική ρύθμιση για τους οφειλέτες του δημοσίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βασίλης Σπανάκης: Γενναία κοινωνική ρύθμιση για τους οφειλέτες του δημοσίου

Γενναία κοινωνική ρύθμιση για τους οφειλές , οι οποίοι φτάνουν πλέον σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, προτείνει ο Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων ο Πρόεδρος του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η φορολογική πολιτική χρειάζεται άμεσα τομές. Οι Εφοριακοί πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, διότι είναι στην πρώτη γραμμή αντίδρασης του κόσμου στις Εφορίες.

Πρέπει να έρθει άμεσα, σημείωσε, μια γενναία κοινωνική ρύθμιση για τους οφειλέτες καθώς όπως τόνισε υπάρχει μια «έκρηξη οφειλετών» σε ιστορικά επίπεδα. Προσέθεσε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση η μέχρι σήμερα αποτυχία του εξωδικαστικού μηχανικού ρύθμισης.

Παράλληλα έκανε λόγο για την ξεκάθαρη στάση που κράτησε ο Σύλλογος απέναντι στις συγχωνεύσεις, οι οποίες δεν έγιναν με γνώμονα το συμφέρον των εργαζομένων, των φορολογουμένων και των τοπικών κοινωνιών, αλλά σχεδιάστηκαν με προχειρότητα προκαλώντας ταλαιπωρία και κίνδυνο για το μέλλον των Υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ