Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Γονείς ζητούν με ασφαλιστικά μέτρα να μην τους πλησιάζουν… τα παιδιά τους στα 50 μέτρα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γονείς ζητούν με ασφαλιστικά μέτρα να μην τους πλησιάζουν… τα παιδιά τους στα 50 μέτρα

Δικαστικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα μέλη μίας οικογένειας από τη Ρόδο, μετά τον θάνατο ενός εκ των  πέντε παιδιών της από σακχαρώδη διαβήτη, με τους γονείς και τα υπόλοιπα αδέλφια να «σπαράσσονται» μεταξύ τους, με μηνύσεις και προσφυγές στα δικαστήρια.

Η οικογενειακή διένεξη κρατά από τις 15 Ιουνίου του 2017 και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ακόμη και μέσα  στις δικαστικές αίθουσες μέχρι και το 2019 καθώς στις 14 Ιανουαρίου έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Ρόδου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι γονείς κατά των τριών ενήλικων παιδιών τους, από τα οποία ζητούν να μην τους προσεγγίζουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων!

Ευθύνες στους γονείς για τον θάνατο του αδελφού τους από σακχαρώδη διαβήτη

Αιτία, όπως υποστηρίζουν οι «λάβρες» αναρτήσεις στα social media από τα τρία ενήλικα παιδιά, το ότι θεωρούν ως υπεύθυνους για το θάνατο του αδελφού τους, τους γονείς τους οι οποίοι …απαντούν με προσωρινές διαταγές αλλά και αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος τους.

Οι γονείς κόβουν κάθε «γέφυρα» επικοινωνίας με τα παιδιά τους

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι γονείς, που έχουν εξασφαλίσει προσωρινή διαταγή από τον Αύγουστο του 2018 αιτούνται να απαγορευθεί στα 3 παιδιά τους να προσβάλουν την προσωπικότητά τους και ειδικότερα να απέχουν από κάθε είδους εξυβριστική και απειλητική συμπεριφορά εναντίον τους, δια ζώσης ή με οποιοδήποτε τρόπο (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας), καθώς και από κάθε ανάρτηση στο διαδίκτυο σχολίων με προσβλητικό, εξυβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο καθώς και να τους προσεγγίζουν σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων!

Όπως υποστηρίζουν, μετά τον θάνατο του πέμπτου παιδιού τους,  τρία από τα αδέλφια του, έχουν στραφεί εναντίον τους, καταλογίζοντάς τους διαρκώς δήθεν ευθύνες για αυτό. Σε κάθε συνάντησή τους, τόσο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, όσο και μετά, στην κηδεία του, στα μνημόσυνα ή ακόμα και σε τυχαίες τους συναντήσεις, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των γονέων, διαρκώς απευθύνονταν απρεπώς εναντίον τους. Μάλιστα από την επόμενη μέρα της κηδείας, όπως υποστηρίζουν, τους απαγόρευσαν εντελώς να επισκέπτονται το μνήμα του παιδιού τους και όσες φορές έτυχε να τους πετύχουν εκεί, διατείνονται ότι τους έβρισαν χυδαία, στη συνέχεια τους έδιωξαν με τη βία.

Προπηλακισμοί και μηνύσεις

Τα περιστατικά αυτά των προπηλακισμών και των εξυβρίσεων, όπως υποστηρίζουν οι γονείς, ήταν συχνά και  έντονα, ώστε  υπέβαλαν ήδη τρεις μηνύσεις για τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της απειλής.

Παρόλα αυτά όμως, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των γονέων, τα παιδιά συνεχίζουν να τους «λασπολογούν», καθυβρίζοντάς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μια κόρη τους μόλις έλαβε γνώση του περιεχομένου της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων των γονέων τους προχώρησε στην υποβολή μήνυσης εις βάρος τους για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα παιδιά αρνούνται κατηγορηματικά  όσα τους αποδίδουν οι γονείς τους ενώ επιμένουν ότι αυτοί φέρουν ευθύνες για τον θάνατο του αδελφού τους.

Τον λόγο, όπως φαίνεται, έχει πλέον η Δικαιοσύνη η οποία καλείται να αναζητήσει την αλήθεια στον πόνο, την οργή και το πένθος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ