Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Ψινάκης γιατί χρειάζεται επειγόντως… διακοπές!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ηλίας Ψινάκης γιατί χρειάζεται επειγόντως… διακοπές!

Το ακούσαμε και αυτό! Ο Ηλίας Ψινάκης, δήλωσε μετά το τρισάγιο που τελέστηκε χθες στο Μάτι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ότι δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για το δήμο Μαραθώνα διότι… έχει ανάγκη από ξεκούραση.

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές μετά», ήταν η απίστευτη απάντηση που έδωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα σε ερώτηση δημοσιογράφου…

Όσο για το αν θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα αν δεν είχε συμβεί η τραγωδία στο Μάτι, είπε: «Δεν ξέρω. Με το “αν” δεν γράφεται Ιστορία. Εγώ θα πάω να ξεκουραστώ τέσσερα χρόνια και αν ζούμε βλέπουμε». Ο Ηλίας Ψινάκης, που παραμένει γαντζωμένος στο δημαρχιακό θώκο, παρά το γεγονός ότι σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο έχει ζητήσει την παραίτησή του, θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πλέον μοιραία πρόσωπα της πολύνεκρης τραγωδίας που εκτυλίχτηκε στο Μάτι.

Ως δήμαρχος Μαραθώνα – Νέας Μάκρης (όπου ανήκει το Μάτι) βαρύνεται με σοβαρές ευθύνες και παραλείψεις. Οσο για τη διαχείριση της κρίσης, κρύφτηκε και άφησε «ακέφαλο» τον δήμο. Το γεγονός ότι οι εξοργισμένοι πολίτες τον αναζητούσαν στο δημοτικό συμβούλιο, από τις συνεδριάσεις του οποίου απουσίαζε, τα λέει όλα, όπως και το «παραμύθι» για το καμένο σπίτι του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ