Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ράγισαν καρδιές οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ράγισαν καρδιές οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει σχεδόν 6 μήνες από τη μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Ρόδου, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από δύο νεαρούς.

Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας άνοιξαν την καρδιά τους στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, σε μια εκ βαθέων συζήτηση που ράγισε καρδιές.

Ο πόνος της μάνας είναι μεγάλος και δεν θα απαλύνει ποτέ, όπως αιώνιο θα μείνει και το «γιατί». Οι γονείς της κοπέλας δεν θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν ποτέ, όχι μόνο την απώλεια, αλλά και την αγριότητα και το μαρτύριο που βίωσε η κόρη τους.

«Δεν έχουν μάνα αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη μου δεν πείραξε κανέναν, έκανε τα πάντα για τις φίλες της και καμία δεν της στάθηκε. Το πανεπιστήμιο δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνιση της Ελένης. Το παιδί μου το εκβίαζαν, μάλλον την περίμεναν έξω από το πανεπιστήμιο και αυτή έτρεχε να φτάσει σπίτι», ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο γονείς έχουν κάνει τη δική τους έρευνα για τα αίτια και ό,τι προηγήθηκε της δολοφονίας της κόρης τους και έχουν καταλήξει σε στοιχεία. Αυτό που ζητάνε είναι να μιλήσουν όσοι ξέρουν, όσοι γνωρίζουν για το κύκλωμα της Ρόδου, αλλά και άλλες άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ