Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Έκλαιγε ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά (BINTEO)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Έκλαιγε ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά (BINTEO)

Καθαρό και περιποιημένο ήταν το μωρό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τον 19χρονο άνδρα που εντόπισε το μωρό, φαινόταν προσεγμένο και ταϊσμένο. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο κ. Μαδούρος περιέγραψε το πώς βρήκε το μόλις επτά ημερών βρέφος και τι ακολούθησε.

«Άκουγα το κλάμα και νόμιζα ότι ήταν γατάκι. Πλησίασα και αντίκρυσα το μωρό μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ» είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος, σε συνεννόηση με ενοίκους της πολυκατοικίας, ενημέρωσαν το Χαμόγελο του Παιδιού, με τη βοήθεια του οποίου το μωρό μεταφέρθηκε στο Παίδων.

Συγκλονιστική είναι η στιγμή που περιγράφει ο 19χρονος, σύμφωνα με τον οποίο, όταν ο αστυνομικός, που έφθασε στο σημείο, πήρε το μωρό στην αγκαλιά του άρχισε να κλαίει. «Ήταν συγκλονιστικό να βλέπεις ένα τόσο όμορφο μωρό» να έχει εγκαταλειφθεί, τονίζει ο κ. Μαδούρος.

Ο ψυχίατρος Δ. Σούρας μίλησε στην εκπομπή για τα αίτια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν μία μητέρα στην απόφαση να αφήσει το παιδί της. “Πρώτον εξετάζουμε την ψυχολογική κατάσταση της μάνας. Το δεύτερο είναι το βιοτικό επίπεδο. Το τρίτο, που είναι το σημαντικότερο, δεν το υπολογίζουμε καθόλου στην πατρίδα μας: Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πιστεύει ότι τα πάντα επιτρέπονται και τα πάντα είναι αποδεκτά και πράττει κατά το δοκούν εναντίον των ηθικών νόμων και εναντίον των νόμων του κράτους” τόνισε ο κ. Σούρας.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ