Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ειρήνη Λαγούδη – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ειρήνη Λαγούδη – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα που άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη μητέρα τριών παιδιών, όμως οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση που «πάγωσε» την κοινή γνώμη, διαδέχονται η μία την άλλη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μαζί σου», που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ, παρουσιάστηκε η άγνωστη κατάθεση ενός φίλου του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία ουσιαστικά αναδεικνύει τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ο γιατρός. Αυτό που είπε, ήταν ότι οι δύο τους δεν μίλησαν καθόλου για την 44χρονη, καταρρίπτοντας ουσιαστικά τον ισχυρισμό του κολλητού φίλου του ο οποίος είχε υποστηρίξει το αντίθετο.

«Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του…», φέρεται ότι κατέθεσε ο μάρτυρας, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να καλέσει εκ νέου τον γιατρό για κατάθεση.

Ωστόσο, και σε εκείνη τη συνάντηση με τον δικαστικό λειτουργό, ο άνθρωπος που θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση επέμεινε στον αρχικό ισχυρισμό του ότι είχε συζητήσει με τον φίλο του για την Ειρήνη Λαγούδη και επικαλέστηκε το κινητό του τηλέφωνο. Παράλληλα, υποστήριξε ότι έλαβε μήνυμα από την 44χρονη ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν πήρε σοβαρά τις απειλές της με αποτέλεσμα να γίνει ό,τι έγινε.

Σύμφωνα με την εκπομπή, πάντως, από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού δεν εντοπίστηκαν μηνύματα της 44χρονης, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της Βασίλης Ταουξής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό». Παράλληλα, ο κ. Ταουξής έκανε λόγο για οικονομικά κίνητρα, τα οποία κρύβονται πίσω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη η έρευνα του εισαγγελέα Αγρινίου για νέες κακουργηματικές πράξεις, ενώ αναμένεται ακόμη να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί του «βασικού κατηγορούμενου» και οικείων του προσώπων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ