Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2019: Που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκλογές 2019: Που ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Νωρίς το πρωί της Κυριακής οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να μεταβούν στις κάλπες προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:15 στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ψηφίσει στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Στο Χαϊδάρι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα του ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο  55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο Κώστας Καραμανλής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης.  Ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 σε Εκλογικό Τμήμα του Σχολικού Συγκροτήματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, στην Πάτρα.

Πηγή:skai.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ