Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 54χρονος, όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του. Πιο συγκεκριμένα, η ανακρίτρια Θήβας του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα καθώς και τη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στην ανακρίτρια λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι προκειμένου να απολογηθεί ενώ τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα του αστυνομικού τμήματος για να αποφευχθούν εντάσεις αλλά και να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Μετά το οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας, τον οδήγησαν στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας το Πάσχα από «αδέσποτη» σφαίρα αλλά και την κατοχή όπλου για το οποίο δεν είχε την άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη, ενώ όπως είπε δεν περίμενε ότι η μπαλωθιά θα τραυμάτιζε το κορίτσι και όταν το έμαθε πανικοβλήθηκε.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας της μικρής λέει πως δεν μπορεί να συγχωρέσει τον δράστη, ενώ αναφέρει πως η συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου καλή.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα».

Απ’ τη μεριά της, η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας που δίνει μάχη για τη ζωή της, μιλώντας στο Star είπε πως έχει πίστη και το παιδί της θα γίνει καλά.

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας».

Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ