Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο

Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Η πτώση έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στο Γαλατά.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Πόρου αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση του λιμενικού με βάρκες και δύτες για να μπορέσουν να δουν πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου, το οποίο έχει πέσει ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, και αν υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού τους. Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο.  Το ελικόπτερο βρήκε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Οι επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέρχονται στους τρεις.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο στο Πόρο όπως τα κατέγραψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1 και η αγωνία για τους επιβαίνοντες κορυφώνεται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ