Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ελλήνων Συνέλευσις για τις Ευρωεκλογές: Ο Αρτέμης Σώρρας έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελλήνων Συνέλευσις για τις Ευρωεκλογές: Ο Αρτέμης Σώρρας έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι

Διευκρινήσεις σχετικά με την συμμετοχή του Αρτέμη Σώρρα στις επερχόμενες ευρωεκλογές, δίνει η «Ελλήνων Συνέλευσις», με δελτίο Τύπου, το οποίο έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια της δημοσίευσης που αναρτήθηκε στον ιστότοπο σας για τον πρόεδρο μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ως πολιτικός φορέας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» με αρ.πρωτ.6199/4.9.2019 θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την δημοσίευση του επίσημου ψηφοδελτίου της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για τις επικείμενες ευρωεκλογές 2019 μετά την επίσημη διακήρυξη του Αρείου Πάγου στις 12/5/2019 με την συμμετοχή πλήρους ψηφοδελτίου με 42 υποψηφίους και με τον πρόεδρο μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ να ηγείται του ψηφοδελτίου.

Στην συνέχεια θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή καθώς ο πρόεδρος μας ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ συμμετέχει ως υποψήφιος πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις του άρθρου 2 νόμος ΥΓΤ ΑΡΙΘΜ.4255 για την εκλογή μελών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και λοιπών διατάξεων.

Ως έχων το δικαίωμα του εκλέγεσθαι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 55 παρ.1 του συντάγματος και του άρθρου 29 του π.δ.26/2012 όπως ορίστηκε στον ν.2196/1994 (Ά41) όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον ν.4244/2014 συμμετέχει επίσημα στην εκλογική διαδικασία.

Σε αυτό το σημείο σας επισημαίνουμε τα πραγματικά δεδομένα που στην αρχική σας ανάρτηση  ψευδός και λανθασμένα για τον οποιοδήποτε λόγο αποτυπώθηκαν.

Ο πρόεδρος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος και όχι καταδικασμένος στις φυλακές κορυδαλλού χωρίς καταδικαστικές τελεσίδικες αποφάσεις εις βάρος του έχοντας μόνο τελεσίδικες αθωωτικές αποφάσεις.

Συνεπώς ζητούμε την άμεση επανόρθωση εντός 24 ωρών αρχής γενομένης από την δημοσίευση του άρθρου σας με την δημοσίευση του παρόντος, προκειμένου να αναδείξουμε την αλήθεια και να αποκαταστήσουμε την τιμή και την υπόληψη του προέδρου μας ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ εν’ όψη των επικείμενων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε να προστατεύσουμε την κοινή γνώμη από λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ