Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εξαφάνιση – θρίλερ 34χρονης Αγγλίδας στην Ικαρία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξαφάνιση – θρίλερ 34χρονης Αγγλίδας στην Ικαρία

Φόβους ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση παρόμοια με αυτή της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, που κατέληξε με τραγικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα στην Κρήτη, εκφράζουν οι αστυνομικοί στην Ικαρία. Από χθες το βράδυ ερευνούν την εξαφάνιση 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού, η οποία έκανε διακοπές στο νησί μαζί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της και δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και ένα 24ωρο.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στο νησί το Σάββατο 3 Αυγούστου και χθες στις 5 το απόγευμα θα αναχωρούσε αεροπορικώς για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το πρωί ο σύντροφός της ξύπνησε και δεν την βρήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει, στην παραλία Κεραμέ. Ήταν περίπου 10 το πρωί, όταν της τηλεφώνησε και η γυναίκα του είπε ότι είχε βγει για τρέξιμο.

Η ώρα πέρασε και η Αγγλίδα δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Ο σύντροφός της την ξαναπήρε τηλέφωνο, αλλά η σύνδεση δεν ήταν πλέον εφικτή. Το ίδιο και στις επόμενες κλήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλέφωνο της αστροφυσικού έκλεισε στην περιοχή των Φούρνων.

Ο 38χρονος Κύπριος δήλωσε αναστατωμένος την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Ικαρίας λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, που έχει ενισχυθεί και με άνδρες από τη Σάμο, αλλά και πεζοπόρου τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος. Από το πρωί στις έρευνες συμμετέχει και ένα ελικόπτερο. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ